Wie zijn wij                    >>

Bij ISUPPORT kun je individuele begeleiding aanvragen. We werken met kleine teams binnen de gemeente. Onze organisatie is warm en open en we hebben enorm veel plezier in ons vak. We stralen enthousiasme uit en binnen het team inspireren we elkaar om te groeien.

 

We benaderen je met persoonlijke aandacht. Met deskundigheid en gevoel gaan we met jou een relatie aan. Jouw wensen zijn het uitgangspunt van onze begeleiding.

 

We werken samen met jouw familie en mensen die belangrijk voor je zijn. Want samen kunnen we meer voor jou bereiken. We creeren gelegenheid voor je om te groeien. We dagen je uit om je talenten te ontplooien en te ontwikkelen. Persoonlijke groei draagt mee aan je levensgeluk.

 

 

img20170106wa0002.jpg

Dineke neemt als onderdeel van de begeleiding de kinderen van een gezin mee naar de schaatsbaan. Zo kan ze op een ontspannen manier contact maken en zit er geen enkele druk achter de gesprekken die ze voert.

Onze missie                         >> 

img20170124wa0002.jpeg

Onze missie is om jou te ondersteunen wanneer je de regie kwijt bent en je niet meer mee kan doen in de maatschappij. Je wilt zelf weer aan het roer staan en kunnen zijn wie je bent ondanks de moeilijkheden waar je tegenaan loopt.

 

Hiervoor is het belangrijk dat je binnen je mogelijkheden veilig, gezond, gelukkig en gewaardeerd kan voelen. Zodat je kan groeien naar vermogen en jezelf kan ontwikkelen.

 

Bij het beantwoorden van je begeleidingsvraag ligt de regie bij jou en eventueel je naasten. We gaan samen kijken naar wat jij kan, je omgeving voor je kan doen en waar er professionele ondersteuning nodig is. Vanuit deze basis werken we samen je kwaliteiten uit.

Samenwerking                    >>

We werken samen met verschillende organisaties en proberen binnen bepaalde gemeentes nieuwe initiatieven te starten. We zijn bijvoorbeeld bezig met een NAH-Cafe, een NAH informatie markt en een mantelzorgbijeenkomst binnen gemeente Epe. We doen dit samen met SIZA, Interaktcontour, Stichting MEE, de SWOE en Koppel.

 

Bij Stichting NAH Gelderland zijn we actief betrokken. We werken jaarlijks mee aan een cursus voor mantelzorgers. 9 mei stonden we op de jaarlijkse NAH informatie markt in Apeldoorn.

 

We hebben samen met bewoners van gemeente Epe, mensen die we begeleiden via ISUPPORT, vrijwilligers en ambulant begeleiders Stichting Buurtkracht opgericht. Een geweldig initiatief  waarmee we mensen die sociaal kwetsbaar zijn een netwerk bieden waar ze op terug kunnen vallen. Buurtkracht verbindt mensen met elkaar. Want samen ben je sterker http://www.buurtkrachtnederland.nl

img20170326wa0001.jpg